Børn fortæller

Jeg følte, at jeg var i drømmeland, når de kom og spillede. Så det har været en rigtig god oplevelse for mig… Det var så roligt. Stille og afslappende musik, de spillede, og man blev sådan helt. Følte, at man var en lille engel, der fløj rundt nærmest.

Anonym pige
RIGSHOSPITALET

MBR4

Man ligger jo inde på hospitalet, der kan man godt have en følelse af, at man ikke rigtigt har nogle at være sammen med andet end sin mor eller far. Og så en dag der er nogle, der kommer forbi og spiller for en, så ved man jo, at der er andre end kun os to.

Anonym pige 
RIGSHOSPITALET

Musikken sætter ord på alt det svære og skaber en følelse af at man kommer tættere på hinanden. Når i kommer forbi føler jeg mig ikke alene. Det giver mig troen tilbage på fremtiden, og det er befriende.

Julie, 14 år
RIGSHOSPITALET

Først da de kom ind, gad jeg ikke, men så begyndte de at spille, og så slappede jeg bare helt af, og så ville jeg gerne høre mere.
Magnus, 10 år
Rigshospitalet
Violinen har sådan en god tone, mor, og jeg kan godt lide den måde de spiller og synger på. Violinen får mig til at slappe helt af, og jeg bliver glad og rolig indeni.
Silje, 6 år
rigshospitalet