Vores medarbejdere

Lisbeth er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium og Hoogeschool voor de Kunsten Utrecht, Holland. Hun startede projektet, MusikBeRiget, i 2009.
Lisbeth Sagen
Stifter af MusikBeRiget & violinist
Ole er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i 1991, hvor han også har undervist. Han er en fast del af MusikBeRiget og spiller til dagligt på Rigshospitalet.
Ole Kibsgaard
Sanger & guitarist
Berit er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Udover sit virke som orkestermusiker har hun siden 2011 været en fast del af MusikBeRiget, hvor hun spiller hver uge med Lisbeth.
Berit Spælling
Harpenist
Tomas er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2009, og har siden 2018 spillet på Børne- og Ungdomspsykiatrisk afdeling i Glostrup.
Tomas Raae
Bassist & sanger
Kira er autodidakt og har arbejdet som fuldtids freelance jazzmusiker siden 2013. Hun har siden 2018 sunget på Børne- og Ungdomspsykiatrisk afdeling i Glostrup.
Kira Martini
Sangerine & sangskriver
Sara er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2005. Hun har siden 2015 spillet på Bispebjerg Hospital, hvor hun inviterer publikum med ind i klangens univers.
Sara Grabow
Sangerinde, guitarist & sangskriver
Signe er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium i 2004. Hun har siden 2015 spillet på Aarhus Universitetshospital, BU1 og på Aalborg Universitetshospital, Nord.
Signe Olsen
Sangerinde, guitarist & pianist
Robin er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium. Til dagligt spiller han på Aalborg Universitetshospital, Nord. Robin har også en baggrund som musikpædagog.
Robin Højrup
Pianist
Kaya optræder i en bred vifte af genrer, fra pop og jazz, til børnemusik med Halfdan Rasmussens tekster. Hun optræder i ny og næ som gæstesanger på Rigshospitalet.
Kaya Brüel
Sangerinde